Een poolhouse bij je zwembad

Als je een eigen zwembad hebt, is dit een hele luxe. Het is een prachtige aanvulling van je tuin. Het is een hele investering, maar dit is het zeker waard. Bij een zwembad hoort een filterinstallatie. Deze installatie staat meestal in de kelder of garage. Echter kun je hier ook een poolhouse voor bouwen. Dit staat enorm stijlvol en heeft nog vele andere voordelen.

Uitstraling

Allereerst heeft een poolhouse natuurlijk een enorm luxe uitstraling. Het maakt je tuin gelijk stijlvol. Je kunt je poolhouse ontwerpen hoe jij het wil. Een poolhouse is een echte blikvanger die je naar eigen wens in kunt richten. Je kunt een poolhouse voor functionele zaken gebruiken, maar ook voor ontspanning. Je tuin ziet er met een poolhouse gelijk een stuk netter uit, omdat alle spullen die bij een zwembad horen in het poolhouse worden gezet.

Functioneel

Je kunt je poolhouse sowieso gebruiken als functionele ruimte. De filterinstallatie voor het zwembad is hier bijvoorbeeld te vinden. Maar ook schoonmaakmiddelen voor het zwembad, opblaasbare luchtbedden, tuinmeubelen, verlichting en ga zo maar door kun je in het poolhouse laten. Zo ziet de tuin er niet alleen netjes uit, maar zijn deze spullen ook nog eens veilig voor diefstal en dergelijke.

Ontspanning

Uiteraard kan een poolhouse ook worden gebruikt voor ontspanning. Je kunt hier bijvoorbeeld nog meer wellness in plaatsen, zoals een jacuzzi en een sauna. Zo heb je je eigen mini wellness thuis. Ook kun je er een badkamer, een toilet en zelfs een keuken in laten bouwen. Het is maar net hoe gek je het zelf wil maken. Een poolhouse kan dus de ideale plek zijn waar je kunt ontspannen met familie en vrienden. Denk aan een half opengewerkt poolhouse waaronder je een loungeset en een barbecue plaatst. Zo zit je altijd droog.

De kosten van een poolhouse variëren enorm. Het is maar net wat je er allemaal mee wil doen. Ook is het afhankelijk van de materialen die je wil gebruiken, bijvoorbeeld kunststof of hout. Een poolhouse kan volledig op maat worden gemaakt. Dit kun je bijvoorbeeld laten doen bij Waterwellness.