Wielen voor in de tuin

Wielen kunnen eigenlijk op vrij veel plekken van pas komen. Zo ook in de tuin. Waarschijnlijk had je er nog niet eerder bij stil gestaan. In dit artikel geven we een aantal voorbeelden waarbij wielen in de tuin van pas kunnen komen. 

Wielen voor je tuinmeubelen

Wellicht heb je stoelen en meubelen in je tuin die je regelmatig aan het verplaatsen bent als je buiten zit. Als je tegels buiten erg gevoelig zijn voor krassen dan is het beter om onder de stoelen of meubelen wielen te plaatsen. Daarbij zijn de wielen ook voornamelijk voor gemak. Zit je al een tijdje in de zon te genieten en is het zonlicht aan het verplaatsen. Dan kun je gemakkelijk naar een ander plekje in de zon rollen. 

Plantenbakken verplaatsen

Houd je ervan om op zijn tijd de plantenbakken te verplaatsen om iets andere kijk op de tuin te krijgen? Dan is het natuurlijk wel fijn dat je deze niet elke keer hoeft te tillen. Een plantenbak kan namelijk erg zwaar zijn. Mocht je bovendien al klachten hebben aan je rug dan is het al helemaal niet verstandig om dit te doen. Het plaatsen van de juiste wielen onder een plantenbak kan je dan al helpen. 

Wielen voor de BBQ

Houd je ervan om in de zomer regelmatig een BBQ te organiseren? Dan is het ook fijn om de BBQ om gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Een BBQ is nogal groot en ook onhandig om zo te moeten tillen. Daarom kan er ook voor gekozen worden om rubber wielen onder de BBQ te plaatsen. Mocht er een klein buitje ontstaan of de wind verkeerd waardoor alle rook de verkeerde kant op waait dan is het gemakkelijk om vervolgens de BBQ te verplaatsen met de wielen die gemonteerd zijn. 

Advies vragen bij de specialist

Weet je nog niet exact wat voor wielen je nodig hebt? Dan kun je ook advies vragen bij de wielenspecialist. Door te vertellen over je huidige situatie kunnen ze advies geven over welk type wiel het beste gekocht kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *