Hoe voorkom ik ongedierte in huis?

Hoe voorkom ik ongedierte in huis?

Ongedierte in je huis is niet fijn. Een klein beestje hier en daar kan natuurlijk geen kwaad, maar je wilt niet dat het uitgroeit tot een plaag. Veel ongedierte is makkelijk te voorkomen door met verschillende dingen rekening te houden. Grijpen naar chemische middelen is niet altijd de goede oplossing, zoek eerst naar een milieuvriendelijke oplossing. Door verschillende zaken op tijd toe te passen voorkom je dat een schimmel of ongedierte uitgroeit tot een last. In deze blog lees je enkele methodes die je zou kunnen benutten als je last hebt van ongedierte.

De resten zijn een feestmaal

Enorm veel ongedierte komt af op voedsel. Wat voor ons etensresten zijn, zijn voor de beestjes een feestmaal. Zorg dus dat je je voedsel goed opbergt en/of verpakt. Ruim daarnaast gemorst voedsel direct op en gebruik een afvalbak met een goed afsluitbare deksel. Met name muizen komen af op de geur van vuilnis en weten binnen een handomdraai het voedsel te pakken te krijgen. Zodra je hier rekening mee houdt en voedsel opbergt, merk je direct het verschil en zal er een stuk minder ongedierte in je huis te vinden zijn.

Scherm kieren en naden af

Waar je daarnaast rekening mee zou kunnen houden, zijn de gaten, naden en kieren in je huis. Je pakt hiermee niet zozeer de prooi, maar meer de weg ernaartoe aan. Doordat het pad naar de prooi is geblokkeerd, zullen de beestjes hun zinnen op een ander pand gaan zetten.
De luchtgaten zou je kunnen afschermen met gaas. Ook zou je horren voor deuren en ramen kunnen plaatsen. Je merkt direct een verschil na het dichten van de kieren en naden.

Bestrijder van BeestjesKwijt staat voor je klaar

Heb je er alles aan gedaan om het ongedierte zelf te verdelgen en terroriseren ze je huis nog steeds? Schakel dan de hulp in van Beestjeskwijt.nl ! Zij zorgen er zo snel mogelijk voor dat jij in contact komt met een van de aangesloten bestrijders. De professionele bestrijders maken gebruik van een milieuvriendelijke verdelging en voorzien je daarnaast van uitstekend advies om een ongedierteplaag in de toekomst te voorkomen. Zodra je te laat actie onderneemt, zijn de gevolgen vaak niet meer te overzien. Bel of mail daarom snel naar BeestjesKwijt en er staat binnen in mum van tijd een bestrijder voor je deur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *