Voordelen van een eigen spa

Iets wat we snel en vaak vergeten is ons zelf verwennen, maar dit is iets wat heel belangrijk is en als je het gedaan hebt ook nog eens heel fijn. Je kunt jezelf op verschillende manier verwennen. Je kunt naar de schoonheidssalon gaan, een manicure laten doen, een warm bad nemen of een massage. Maar een ander idee is een eigen privé spa. Een spa kopen is niet alleen heel relaxed maar je kunt er ook vaak gebruik van maken alsof dat nog niet genoeg is, er zijn nog meer voordelen. Je vindt ze hieronder!

Bespaar tijd

Met een eigen spa, kun je een spa momentje nemen wanneer jij dit wil, wanneer het jou uitkomt! Je hoeft geen afspraak te maken of het in je schema te proppen, het kan gewoon lekker relaxt thuis. Ideaal voor als je fulltime werkt of moeder bent. Daarnaast hoef je ook niet te wachten tot je aan de beurt bent en je kunt zo lang blijven zitten als je maar wilt, wat een luxe!

Privacy

Hoe fijn is het om zonder make-up naar de spa te gaan, dit doe je vast niet vaak maar als je een eigen spa hebt hoef je hier geen rekening mee te houden, je hoeft niet eens te denken wat je aan doet of wat andere mensen ergens van vinden. Het fijne aan een eigen spa is dat je optimaal kan genieten zonder dat je het gevoel hebt dat er ogen in je rug branden. Maak je dus nergens druk om en neem je rust.

Gezelligheid

Als je toch liever van gezelschap in een spa houdt, dan is het natuurlijk wel de gezelschap die je zelf mag kiezen. Organiseer bijvoorbeeld een leuke spa avond of geef een spa feestjes. Bedenk een thema, koop wat lekkere maskertjes, wat nagellakjes, haal wat hapjes en drankjes in huis en dat wordt een onvergetelijke gezellige avond. Samen met je vriendinnen ontspannen onder een genot van een hapje en een drankje is nog nooit zo leuk geweest. Breid het helemaal uit en geef bijvoorbeeld eerst een etentje voordat je met je vriendinnen de spa induikt.

Gezond

Wist je dat naast al deze voordelen een spa ook heel gezond voor je is. Het stimuleert namelijk een op een natuurlijke manier je bloedsomloop. Dit zorgt ervoor dat je een blessure voorkomt of juist behandeld. Heerlijk voor na het sporten, zo komen je spieren en gewrichten helemaal tot rust. Het warme water verhoogt de bloedcirculatie wat gezond is voor je lichaam.